2021-10-13 11:57:28• hírek • Bede Emőke

Tucatnál is több lövést adtak le a menekülő autó kerekeire - VIDEÓ

Kedden, a közlekedési rendőrökkel folytatott közös akció során az avasfelsőfalui határrendészek szerettek volna megállítani egy Avasújfalu irányából érkező, román rendszámú autót. A sofőr azonban fittyet hányt a hatóságiak jelzésére, gázt adott és menekülni kezdett.

A közlekedési rendőrök azonnal üldözőbe vették a járművet, majd 14 lövést adtak le az Audi kerekeire. Nem sokkal ezt követően Avasfelsőfalu egyik utcáján sikerült sarokba szorítani a menekülő autóst, viszont a sofőr ekkor sem adta meg magát, hanem kiugrott a még járó motorú autóból és elszaladt. A férfit kis idő múlva egy ház udvarán fogták el. Mint kiderült, egy 22 éves ukrán állampolgárról van szó, aki jelentős mennységű zárjegy nélküli cigarettát szállított az autóval.


A kocsit a határrendészet székhelyére szállították, majd leltárba vették a fekete fóliába burkolt dobozok tartalmát: a szállítmány összesen 8.600 csomag cigarettát tartalmazott, melynek piaci értéke kb. 100.600 lejre tehető. A hatóság a teljes mennyiséget elkobozta, mi több, a nyomozás további részére magát az Audit is lefoglalták.


Az ügyben csempészet címszóval vizsgálatot indítottak, melynek részeként a fiatalembert 24 órára őrizetbe vették.






 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: